EEN SIMPEL GENOEGEN
Door: Oskar
Blijf op de hoogte en volg Pita en Oskar
14 Mei 2007 | Nederland, Zoetermeer
Dat om de zoveel tijd bij elkaar komt.
Nu eens bij de een, dan weer bij de ander.
Zo maar, voor de gezelligheid.
Die gezelligheid, ja, die zoeken wij telkens weer op.
(Er zijn wel meer van die groepjes, gelukkig).
Ditmaal kreeg Vroni het op haar heupen... en belde het kringetje rond! Wij moeten elkaar weer eens zien, welke dagen kunnen jullie, je hebt nog de keus uit ... en ... en ...
En verder: “Het wordt een Indo-happening”.
En wie zijn er dan als alles rond is? Allemaal Indo’s met ... allemaal een “blanda” ega, hoe kèn?
Nou ja, je moet niet alles te letterlijk nemen. Het gaat tenslotte om de gezelligheid. En als het gezellig is, dan praten zij over van alles en nog wat, maar toch, toch heel veel over? Inderdaad. Eten dus. Op elk moment van de dag, al was het alleen maar “snoepen”. Ook zo’n begrip. Eigenlijk niet te vertalen. Ook daar kan je een boek mee vullen.
En dan wordt er inderdaad ook heel goed voor de inwendige mens gezorgd. Ook ditmaal. Het was klasse. En, reuze gezellig van begin tot eind.
Er wacht ons nu al een BBQ in de zomer !!!
26april2007
14 Mei 2007 - 18:20
Zwerver:
struikel ik toevallig over deze blog en wat sien ik? allemaal lekkers.
waar vind ik die bbq van de zomer? -
14 Mei 2007 - 18:33
JR:
Oskar,
Wat heb je toch een leuke reportage van onze 'kumpulan' gemaakt! Heel leuk om e.e.a. terug te zien .... -
14 Mei 2007 - 20:01
Jan Stook:
Gezelligheid kent geen tijd!
Ook wij hebben van die kumpulans. Wij hebben hier in Heemskerk de "Hibiscusclub"
Allemaal Indo's en een enkele Surinaamse Dame
Ook van de PJC (ex Protestantse Jongeren Club), opgericht in Batavia door Ds. Keers in het jaar1931, bijeenkomsten ter voorbereiding van de PJC Reunie en de Adventsviering. Nog steeds actief. Het eten is inderdaad belangrijk en altijd in ruime hoeveelheid aanwezig
Mensen hebben mensen nodig!
Win en Jan. -
15 Mei 2007 - 06:49
Sonnyboy:
Wat een gezelligheid!
:-)et -
15 Mei 2007 - 12:49
Beatrix:
Ik heb je berichtjes op de site "waar ben jij nu" met veel plezier gelezen. Las ook dat Pietepiet weer opnieuw
geopereerd is met een beter resultaat. Dat doet me deugd. Met ons alles oke.
Jullie zijn ook heerlijk even weg
geweest naar good old England met leuke ontmoetingen.
Groet ook van Roy en een dikke kus van mij.
Trix
17 Mei 2007 - 12:06
"(A_A)":
Wat 'n gezellige kompoelan. Wat lijkt dat eten ook heerlijk.