ANTWOORDJE
Door: Pita + Oskar
Blijf op de hoogte en volg Pita en Oskar
17 Februari 2007 | Indonesië, Batavia
vooral de antwoorders die hieronder even een berichtje krijgen, weet anders niet hoe lang het weer duurt, plus: ik sla nu vele vliegen (fig.!) in 1 klap.
Gisteren nieuwe buren gearriveerd, Hagenezen, kennen wij al van vorig jaar, gezellig. Hebben meteen hun eerste regenbui meegemaakt, heftig, krachtig, maar kort... en zo hoort het ook.
En gisteravond had het hotel een gezellige uitvoering, Indonesische grollen en grappen en zang en dans, in volle vaart en het geluid op volle kracht. De wijde omgeving genoot mee, hier ook op de kamers... en wij zitten er vlak naast! Maar ze stoppen gelukkig niet al te laat, dus dat gaat wel.
En vanochtend al vroeg de bedoek, optocht langs het strand, heel hoog opgebouwde, ranke draagstellage plus gevolg, op weg naar de verbrandingsplaats verderop.
Onze kamerboy kwam al vroeg even langs, had een nieuw bloemetje voor ons.
Verder niets schokkends.
Na het ontbijt voorzichtig op weg, nieuwe pillen halen en langs het internetwinkeltje (is er vlak bij).
Oet-Annemarie-Trees-Heng-Alexandra:
Jullie reacties gelezen, Trees en Ollebol belden trouwens ook nog, lief hoor.
Xan: Martini gebeld en Heng: INNA Kuta Beach Hotel is the place we come back to every year. Hopefully next year too, possibly with stop-over Bangkok, God willing.
Overigens is Kuta stiller dan vorig jaar, het gaat hier echt niet goed.
Love U all.
17 Februari 2007 - 04:03
ArinA:
Ik zat te werken op de komputer toen je bericht in kwam. Het is hier 6 uur 'smorgens. Leuk hebben jullie het. Ik houdt zo van de zee daar en de mensen. Geniet het en hartelijke groeten. -
17 Februari 2007 - 04:13
Trees Slamet:
ik neem aan dat Ollie je inmiddels op de hoogte heeft gesteld over Mas Yogi's conditie, gisteren zouden ze naar de hematoloog, heb haar nog niet weer gebeld.
Ja, als jullie (en de andere trouwe stamgasten v Bali) er niet waren zou het nog erger zijn, de "turis domestik" blijven ook weg ivm de bandjirs etc etc.
love you too
17 Februari 2007 - 08:15
Van Bar:
Super dat jullie het zo fijn hebben. GENIET!
Ik vertrek morgen
naar Portugal voor shoot, ook niet slecht.
Liefs,
Bar. -
17 Februari 2007 - 11:15
Joop:
Begrijp dat de kwaal nog niet over is. Heb op de terugweg weer kou gevat en blaf de wereld bij elkaar. Nicolette zal eenradioactieve capsule moeten slikken voor haar schildklier. Wordt waarschijnlijk mei, mede omdat ik dan misschien weer een aantal spoelingen moet ondergaan. Verder gaat het hier wel goed. Voorspoedig herstel want zo is het natuurlijk niet echt genieten.
Kusen knuffel van Nicolette en Joop -
17 Februari 2007 - 16:31
Win En Jan Stook:
Zijn razend Jaloers op jullie. Het zit er voor ons nog niet in. Winnie wordt binnenkort geopereerd aan haar heup en is voor een paar weken op non-actief.
Ook de CMS Reunie moeten we voorbij laten gaan. -
17 Februari 2007 - 20:47
Renée:
Hallo paps en Piet,
Alles gaat goed met de bloemetjes, even met de buuf gepraat. Verder lekker met van alles aan het werk, dikke kus -
19 Februari 2007 - 08:04
Alexandra:
Goedenmorgen! Voor jullie al weer bijna borreltijd! Leuk hoor zo gelijk reageren. Geef Martini een hele dikke pakkert van mij. Ik wou dat het maar 5 uur vliegen was. Dan kon ik regelmatiger even een weekje overwippen. Maar ja! Hier wordt het al wat lichter. Gelukkig ga ik sinds vorige week in de ochtend met licht de deur uit en kom ik met licht weer thuis. Dat is al een hele verbetering. Nu het weer nog. De vogels beginnen alweer vrolijk te fluiten! Nog een fijne tijd daar. Salam dari Candra! -
24 Februari 2007 - 19:23
Joop KvdC:
Lieve 2,
Gaat het beter met Oscar? Zouden jullie contact willen zoeken met Gaby Pikal, s avonds omstreeks 22.00 uur plaatselijke tijd is ze meestal bereikbaar, op (0361) 482256 (ook Faxnr) en vragen of zij ons wil mailen, want ze heeft op mijn mail nog steeds niet gereageerd.
We hebben Whisje laten inslapen, hij was op. Verdrietig, we missen hem wel.
Liefs en kus van Nicolette en
Joop -
28 Februari 2007 - 07:08
Trees Slamet:
Goede reis terug naar Negeri Belanda!
Mochten jullie het hotel al verlaten hebben, dan:
Welkom thuis!
Helaas kan ik niet zeggen tot ziens op de CMS Reunie in Leiden want ALS ik toch nog naar Europa ga dit jaar dan is dat pas in juni of juli.
Anyway, there is always email.
love,
trees